De Vlaamse Interuniversitaire Raad (VLIR) stimuleert overleg en samenwerking tussen de Vlaamse universiteiten onderling en tussen de Vlaamse universiteiten en de bevoegde overheden. VLIR zoekt een beleidsmedewerker Onderwijs (m/v/x) voor een contract van onbepaalde duur.

Functie

De VLIR-beleidsmedewerker Onderwijs heeft als voornaamste taken:
  • coördinatie, voorbereiding, verslaggeving en opvolging van de onderwijsdossiers met de focus op kwaliteitszorg en opleidingsaanbod binnen de VLIR Werkgroep Onderwijs;
  • coördinatie, voorbereiding, verslaggeving en opvolging van vergaderingen van de VLIR Werkgroepen Kwaliteitszorg en Opleidingsaanbod om overleg en samenwerking inzake deze domeinen tussen de Vlaamse universiteiten te ondersteunen;
  • aanspreekpunt voor de universiteiten en andere overheden voor deze domeinen;
  • ondersteuning van, respectievelijk vertegenwoordiging van de VLIR in externe werkgroepen (VLOR, commissie beroepskwalificaties, …).

Profiel

  • houder zijn van een masterdiploma; 
  • vlot kunnen communiceren en rapporteren zowel schriftelijk als mondeling en beschikken over een grondige kennis van het Engels en Frans; 
  • kennis van het Vlaams onderwijslandschap, het onderwijsbeleid en de onderwijskwaliteitszorg van universiteiten strekt tot aanbeveling. 

Aanbod

VLIR biedt u een voltijds contract van onbepaalde duur aan. De kandidaat krijgt de gelegenheid om zich te verdiepen in verschillende onderwijsbeleidstopics en een professioneel netwerk met alle universiteiten en andere actoren in het onderwijs(beleid) uit te bouwen.

Kandidaatstelling

U kan uw kandidatuur met curriculum vitae en motivatie voor de functie indienen bij Dr. Koen Verlaeckt, Secretaris-generaal van VLIR, Ravensteingalerij 27, 1000 Brussel, via e-mail: mieke.vanderstappen@vlir.be tot en met vrijdag 29 juni 2018. Meer inlichtingen zijn te bekomen bij Steven Van Luchene (steven.van.luchene@vlir.be) en op onze website www.vlir.be.
Terug